Lezingen

Als u voor een evenement een bevlogen spreker zoekt die niet alleen een goed verhaal te bieden heeft, maar de aanwezigen ook met een heuse opdracht achterlaat, is Mario uw man! Hij geeft lezingen, presentaties en workshops in de categorieën:

filosofie-religie-spiritualiteit

Filosofie, religie en spiritualiteit

Denkt u aan een lezing of workshop over de invloed van levensbeschouwelijke stromingen op onze maatschappij en de uitdagingen die dit met zich meebrengt. Wat zijn de waarden en normen die een wig tussen ons in drijven, maar ook welke ons verbinden? De weg van segregatie naar verbinding.

mens--samenleving

Mens en samenleving

Hiertoe behoren thema’s als burn-out (preventie en genezing), omgaan met cultuurverschillen, creëren en benutten van kansen en het slechten van sociaal-maatschappelijke, sociaal-culturele en sociaal-economische barrières. Vrijkomen van beperkende overtuigingen en (zelf) opgelegde begrenzingen.

motivatie-inspiratie

Motivatie en inspiratie

Aan de hand van zijn persoonlijke levensverhaal stimuleert Mario mensen het beste in zichzelf naar boven te halen. Van lijden naar leiden; van overleven naar leven. Met inspirerende anekdotes, een nuchtere zelfblik en inspirerende inzichten weet hij zijn toehoorders te raken en in beweging te krijgen.

persoonlijke-ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

De noodzaak en grootste uitdaging van deze tijd. En hoe kun je jouw persoonlijke ontwikkeling vervolgens ten gunste van het collectief aanwenden? Vanuit eigen levenservaring neemt Mario u bij de hand. Op geheel eigen wijze legt hij uit welke uitdagingen u op uw pad kunt tegenkomen.

Voor meer informatie en/of boekingen kunt u terecht bij de Speakers Academy® . Telefoonnummer: 010 – 433 33 22 of maak gebruik van het contactformulier op deze website.

Vraag meer informatie aan