Lezingen

Als u voor een evenement een bevlogen spreker zoekt die niet alleen een goed verhaal te bieden heeft, maar de aanwezigen ook met een heuse opdracht achterlaat, is Mario uw man! Hij geeft lezingen, presentaties en workshops in de categorieën:

filosofie-religie-spiritualiteit

Filosofie, religie en spiritualiteit

Cultuurbotsingen, verschillende opvattingen over goed en kwaad, wat juist is en wat juist niet. Conflicterende normen en waarden in een sterk gepolariseerde samenleving. Hoe vinden we de verbinding? Hoe komen we tot dat wat ons allen verbindt? Tot dat wat ons mens maakt. Wat is werkelijk belangrijk in het leven?
De weg van segregatie naar verbinding willen we allemaal wel bewandelen. Maar hoe?  Laten we dat samen onderzoeken!

mens--samenleving

Mens en samenleving

Hoe blijf je mens in een steeds onmenselijker aanvoelende wereld? Hoe blijf je in je kracht terwijl zoveel indrukken op je afkomen? Hoe blijf je trouw aan de stem van je hart in een wereld vol lawaai en ‘moeten’? Hoe komen we tot die harmonieuze samenleving waar ieder individu evenveel kansen maakt op welzijn en welvaart? Is dat een serieuze mogelijkheid of een utopie? Geloven is zien, is mijn motto!

motivatie-inspiratie

Motivatie en inspiratie

In deze lezing neem ik je mee in mijn wereld. Geboren en opgegroeid in moeilijke omstandigheden wist ik, na veel omzwervingen, de weg naar mezelf te vinden. Naar een andere manier van leven. Met inspirerende anekdotes, een nuchtere zelfblik, nieuwe inzichten, zelfspot en humor zet ik je weer in beweging! Van lijden naar leiden; van overleven naar leven! Een nieuwe start! Samen!

persoonlijke-ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

De noodzaak en grootste uitdaging van deze tijd. En hoe kun je jouw persoonlijke ontwikkeling vervolgens ten gunste van het collectief aanwenden? In deze workshop ben ik je spiegel. Een greep uit het leven. Eerlijkheid, openheid, zelfspot én de broodnodige humor vormen hier de ingrediënten voor een onvergetelijke dag. En wellicht de eerste, echte ontmoeting met jezelf! Iets om nooit meer te vergeten!

Voor meer informatie en/of boekingen kunt u terecht bij de Speakers Academy® . Telefoonnummer: 010 – 433 33 22 of maak gebruik van het contactformulier op deze website.

Vraag meer informatie aan