Trainingen

Als ex-topsporter ben ik gek op trainen. Wat ik in mijn actieve sportloopbaan heb geleerd is teveel om op te noemen, maar ik zal proberen dat samen te vatten in één zin: het lichaam volgt de geest.

Daarom is mentale fitheid een absolute voorwaarde om doelen te realiseren. Het maakt dan ook niet zozeer uit of dat sportieve doelstellingen betreft of zakelijke. Door zelfkennis en door een jarenlange ervaring met het begeleiden en aansturen van individuen én groepen, ben ik uw man waar het gaat om het in beweging zetten van mensen. Om visie te helpen ontwikkelen en deze te vertalen naar een concrete (bedrijfs)missie. De theorie naar de praktijk vertalen. Dat is waar het allemaal om draait!

Zo word ik op projectbasis bijvoorbeeld ingehuurd om jongeren ‘die het moeilijk hebben’ middels (vecht)sport en educatie weer op het juiste spoor te helpen. Ik doe niets anders dan het enorme potentieel van de deelnemers aan te spreken. Grenzen verleggen of juist leren aangeven, discipline bijbrengen. Normen en waarden herijken. Mensen in hun kracht zetten! Het ogenschijnlijk onmogelijke laten doen! Dat is mijn passie. Dat is mijn missie.

Mijn trainingen en workshops zijn uiteraard niet enkel bestemd voor jongeren. Zo ben ik in te huren voor actieve inspiratiesessies, groeps- en één-op-één coaching waarbij altijd aandacht wordt besteed tussen het fysieke en mentale aspect. Harmonie, in balans zijn, dat is waar het om draait. Dat is waar groei begint.

Samenvattend, ik kan u helpen bij:

  • het ontwikkelen en concretiseren van visie
  • het in beweging brengen van mensen
  • persoonlijke ontwikkeling
  • teamontwikkeling
  • het geestelijk en lichamelijk fit houden van u en/of uw personeel
  • het slaan van bruggen tussen mensen

Voor meer informatie en/of boekingen kunt u terecht bij de Speakers Academy® . Telefoonnummer: 010 – 433 33 22 of maak gebruik van het contactformulier op deze website.

Vraag meer informatie aan